Szállítás és Garancia : DeákDiák Kft., Főoldal !

Szállítás és Garancia

Termékeinket saját, illetve a legkedvezõbb fuvarozói segítséggel juttatjuk el megrendelõinkhez. Szállítási határidõ: a megrendelés visszaigazolását követõ 3-5 hét. Amennyiben a megrendelés beérkezésekor valamely termék van raktáron, értesítést küldünk a várható szállítási idõpontról. Rendeléskor célszerû a munkaidõben (hétköznap 6.30 - 17.00 óra között) elérhetõ szállítási címet és telefonszámot megadni.

Kizárólag saját raktáron tartott, illetve rendelésre, saját üzemünkben gyártott termékeket forgalmazunk. Amennyiben nem egyedi paraméterekkel rendel termékeket, várhatóan 10-15 napon belül kiszállítjuk. Természetesen egyedi paraméterekkel történõ rendelés esetén, aktuális gyártás történik, ami 3-5 hét , különösen szezon közepén, amikor 6-8 hét is lehet, ezért sajnos nem tudunk felelõsséget vállalni, de megrendeléskor jó közelítéssel meg tudjuk adni a szállítás várható idejét. Termék gyártást, megrendelést jellemzõen 2-4 hét alatt teljesítünk. Külföldrõl érkezõ megrendelés esetében a szállítás és a fizetés egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel történik.

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani. A fizetés történhet készpénzzel, utánvéttel (készpénzes fizetés a csomag átvételekor) vagy banki átutalással. Készpénzes fizetés esetén az utánvét összegét a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni, mely összeg tartalmazza az áru ellenértékét és a szállítási költséget. Banki átutalás esetén a kiszállítást követõen juttatjuk el Önökhöz a megrendelés ellenértékének megfelelõ számlát. Annak kiegyenlítéséig a kiszállított termékek tulajdonjogát teljes mértékben fenntartjuk. Amennyiben a szállítás a vevõ szállítóeszközével történik, abban az esetben a teljesítés helye az eladó telephelye.

Az áru sérülésének kockázatát az átvétel pillanatától a vevõ viseli. -Szállítás postai úton, illetve futárszolgálattal utánvételes fizetés esetén: A megrendelt terméket a megrendelés beérkezését követõen a Magyar Posta ( vagy Futárszolgálat) a saját feltételei szerint szállítja ki a Vevõ részére. A termék ellenértékét és a szállítás költségét a szállítást teljesítõ postásnak ( átadónak) az átvételkor kell kifizetni.

 

Árváltozás, valamint a termékek fejlesztésének, illetve megszüntetésének jogát fenntartjuk.

Garancia feltételek: Az Eladó szavatossági és jótállási felelõsségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) kormány rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadók. A szavatosság idõtartama a teljesítés idõpontjától számított tizenkét hónap. A Vevõ a teljesítés idõpontjától számított kétéves elévülési határidõ alatt érvényesítheti szavatossági igényét. Gyári hiba esetén a hibás terméket, illetve annak meghibásodott részét kicseréljük. A csere elemek kiszállítási költsége az Eladót terheli, a hibás termék visszaszolgáltatásának költségét pedig a Vevõ viseli. A nem rendeltetésszerû használatból eredõ hibák esetén szavatossági igény nem érvényesíthetõ..

Copyright © 2023 Zen Cart. Powered by Zen Cart
Zen Cart