?> Köszöntő : DeákDiák Kft., Főoldal ! jQuery(function($) { fileTypesString = 'jpg,png,gif,'; fileTypes = $.each(fileTypesString.split(",").slice(0,-1), function(index, item) { $("a[href*='."+item+"']").attr('rel', 'colorbox'); $("a[rel^='colorbox']").colorbox({opacity:0.3,speed:400,initialWidth:250,initialHeight:250,overlayClose:true,loop:true,slideshow:true,slideshowAuto:false,slideshowSpeed:2500,slideshowStart:"start slideshow",slideshowStop:"stop slideshow",current:"{current} of {total}"}); }); }); //-->

Köszöntő

Üdvözöljük Webáruházunkban! Vásároljon nálunk! Kínálatunk cca. 90 % -ban MAGYAR termékek.

 

Ön a Deák Diák Kft. webáruházát látja. Weboldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Megcéloztuk az intézmények teljes-kör? ellátását, így bármely megkeresést szívesen fogadunk. Kínálatunkban nem szerepl? termékek, szolgáltatások esetén kérjen tájékoztatást! Írja meg nekünk, mi az amit nem talál vagy már több helyen is elutasították!

FONTOS ! Egyre több termék esetében elérhet?k a mennyiségi kedvezmények, melyek révén akár 2-10 százalékkal kedvez?bb áron vásárolhatnak tanulóasztalokat, székeket! A termék kiválasztása után, a mennyiségek megadásakor (módosításkor Frissítés) automatikusan számolja a kedvezményt a kosárban. 2012.12.31.-ig regisztrált ügyfeleink, akkor is állandó 2 százalék kedvezményhez jutnak, ha nem iratkoznak fel hírlevelünkre. Ezt év végével természetesen mindenkire, a korábban regisztrált ügyfeleinkre vonatkoztatva állítjuk be.

Termékeinket a bal oldali listából kiválasztva megtekintheti leírásokkal, bruttó árakkal. Regisztráció nélkül böngészhet, kiválaszthat termékeket, amit bevásárló kosarában gy?jt össze. Ez még nem kötelezi Önt semmire, ugyanakkor mindenképp hasznos segítség a pontos számításhoz, szállítás becsléshez.

Munkájukhoz nyugodt légkört, sok sikert kívánunk!

Asztalaink, székeink nagy része már mennyiségi kedvezményekkel megvásárolhatók!

Copyright © 2024 Zen Cart. Powered by Zen Cart
Zen Cart